Oldalak

2012. január 6., péntek

Első buli!

Tegnap voltunk egy ismerkedős kocsmázós esten. Igazából a koliban csak cserediákok és ERASMUS-os hallgatók vannak és velük mentünk bulizni. Volt egy orosz csaj Anastázia, Ó a tutorunk, aki kicsit terelgeti meg próbálja összetartani a bandát. Az oroszok amúgy nagyon durvák, hangosak is és örülten tombolnak:) 
Úgy volt 11-kor lesz az indulás csoportosan, aztán ez egy kicsit megcsúszott, és fél 12 fele indultunk csak el, a hely maga kb. 10 percnyire lehetett, egy night club, nem OLYAN:D 

A club berendezése nagyon hangulatos volt, kétszintes, a földszinten volt egy beülős pub, afrikai hangulatú elefánttal:) Az alagsorban pedig a disco része. Először mi fent ültünk le, beszélgettünk István (magyar srác) 3 ismerősével ők is a suliba járnak külföldiek, de rendes diákok, elvileg itt laknak már egy ideje és Ők azt hiszem Bagladeshből jöttek. Az elefántos karkötőmre rá is csodálkoztak, kérdezték, hogy ültem-e már elefánton, mondtam, hogy nem, de szeretnék és Ők már próbálták és állítólag nagyon jó:)

Mindenki ismeri az egészségedre szót magyarul és nagyon viccesen mondják:) Aztán Anasztázi a feljött, hogy menjünk le táncolni, ráérünk beszélgetni buli van:P Akkor lementünk egy kicsit táncoltunk. Nagyon aranyosan táncolnak, mindenki máshogy :) Kicsit vicces is volt. Körülbelül 4-re értünk haza, a zene kb. olyan volt mint Moriban a nagytermi buli hangulata, de kb. 15 szám ismétlődött, azt váltottak retrora:) A finnek nagyon részegek voltak, kb. 3 öreg pasi volt akit állandóan figyelni kellett, hogy ránk ne essenek.

Holnap uszodába megyünk, majd arról is beszámolók:)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése